Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Van nieuwe expo's tot gastronomische ontdekkingen: dit zijn onze weekendtips van 7 tot 9 juni De zomerse dagen zijn nog ver weg, maar bij de pakken neerzitten is geen optie. Daarom geeft de redactie zeven tips voor een geslaagd weekend: van een kunstgalerij bezoeken tot een nieuwe cuisine ontdekken.
Culinair Culinair Het iconische kookboek De Basis wordt plantaardig: ‘Als je ontdekt hoe makkelijk het is om een plantaardige cake te bakken, ben je vertrokken’ Twintig jaar na het iconische kookboek van foodfotograaf Tony Le Duc komt er een nieuwe versie van De Basis. Geen update van de recepten, maar wel een andere opzet: De Basis wordt plantaardig. Voor deze ambitieuze klus nam Le Duc Pieter-Jan Lint onder de arm, Vlaanderens meest getalenteerde plantaardige chef.
Recepten Recepten Breng De Basis naar je bord: 3 eenvoudige plantaardige recepten Voor een plantaardige versie van kookboek De Basis nam foodfotograaf Tony Le Duc Pieter-Jan Lint onder de arm, Vlaanderens meest getalenteerde plantaardige chef. Wij bemachtigden drie exclusieve recepten, van vegan mousselinesaus tot een plantbased amandelgebakje.