Culinair Culinair Belgische superfood op fles: onze expert verkent drankjes op basis van duindoornbes Waarmee lessen we best de dorst? Onze drankexpert proeft van de nieuwe trends. Deze week: het nieuwe wrang van duindoornbessen.
Het favoriete aperitief van Marcelo Ballardin: zo maak je de perfecte whisky sour Eric Ivanidis: "Whisky sour is een van de favoriete aperitieven van Marcelo en mocht dus niet ontbreken in Door73. We hebben de klassieker opgefrist met een friszure, fluwelen schuimlaag die de krachtige whiskysmaak verzacht."
Koken als chef Eric Ivanidis: ‘Dit is mijn lievelingsversie van moussaka’ Eric Ivanidis: "Moussaka is het populairste gerecht van mijn geboorteland. Het staat op tafel in elke taverne en op elk familiefeest. Hieronder vind je mijn lievelingsversie ervan."
Culinair Culinair De culinaire vriendschap van Marcelo Ballardin en Eric Ivanidis: 'Mijn moeder eet liever in zíj́n restaurant' Eerder bracht Marcelo Ballardin al een boek uit over zijn eigen restaurant Oak, nu is er het boek met vriend en voormalig souschef Eric Ivanidis over Door73, het restaurant waar Eric aan het roer staat. Het werd een boek vol openhartige verhalen en spannende gerechten. Een voorproefje.