Recepten Recepten Lekkers aan de haak: 40 recepten met vis Vrijdag 22 maart is het Wereldwaterdag, de gelegenheid om ons favoriete waterdier in de kijker - of liever: op het menu - te zetten. Van paling tot ceviche, zalm tot fish-and-chips: 40 recepten met vis.
Recepten Recepten Koken met Pascale, Sandra, Karola of Julie: 45 gezonde recepten Wilde je het in januari culinair wat kalmer aan doen, maar zit je halfweg de maand al door je repertoire gezonde recepten? Van Sandra’s bloemkoolgnocchi, Donna’s broccolipizza en Pascales lasagne tot Karola’s spruitjes en Julies courgetti: hier zijn we met extra inspiratie.
Doordeweeks koken als Donna Hay: geschroeide chilizalm met kokos-komkommersalade Wil je meer weten over Donna Hay? Kookboekkoningen Donna Hay en Pascale Naessens: ‘Gezond is geen goede verkoopstruc’ 1. Maak de kokos-komkommersalade: roer de kokosmelk, het limoensap, de vissaus en suiker door elkaar. Schep de komkommer, koriander en lente-ui erdoor en zet apart. 2. Rijg de zalm aan 8 metalen spiesen. Verhit een antiaanbakpan op …
Comfortfood van Pascale Naessens: lasagne met courgette Tip: courgette in plakjes snijden gaat het makkelijkst met een dunschiller. Als je op de zaadlijst komt, draai je de courgette om en begin je opnieuw. Het middelste stuk met de zaadlijst bevat veel vocht en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor in een soep. 1. Gebruik een dunschiller en trek plakjes van de courgette (zie …
Pascale Naessens zet kleur op tafel: zeebaars in de oven Voor een feesttafel van 6 personen: dit gerecht zet je op tafel als deel van een buffet, daarom zijn de individuele porties kleiner. 1. Snijd de vis in zes stukken en de paprika’s in ringetjes. Plet de knoflookteentjes. Doe alle groenten, kruiden, kappertjes en olijven in de ovenschaal. Schik er de vis tussen. 2. Giet …
Culinair Culinair Kookboekkoninginnen Donna Hay en Pascale Naessens: ‘Gezond is geen goede verkoopstruc’ De Australische Donna Hay verovert al meer dan drie decennia de wereld met haar haalbare en smakelijke recepten. Pascale Naessens leerde haar volk koken met een focus op groenten en pure ingrediënten. Wij brachten de twee kookboekiconen samen.