Culinair Culinair Is een voedselbos de toekomst? ‘Zo’n systeem zorgt voor zichzelf, je hoeft niet te ploegen, zaaien, spuiten of mesten' Een voedselbos is een bos vol lekkers. Is dit buzzword meer dan een romantische pluktuin en kan het ook echt iets betekenen in onze voedselvoorziening?
Culinair Culinair De culinaire vriendschap van Marcelo Ballardin en Eric Ivanidis: 'Mijn moeder eet liever in zíj́n restaurant' Eerder bracht Marcelo Ballardin al een boek uit over zijn eigen restaurant Oak, nu is er het boek met vriend en voormalig souschef Eric Ivanidis over Door73, het restaurant waar Eric aan het roer staat. Het werd een boek vol openhartige verhalen en spannende gerechten. Een voorproefje.
Lifestyle Lifestyle Van parfum op maat tot topdiners aan huis: 8 adressen in Oost-Vlaanderen met een uitzonderlijke service Waar shop je het beste van het beste en krijg je nog echt goeie service? Wij lijsten Oost-Vlaamse adressen op waar je gegarandeerd waar voor je geld krijgt.
Lifestyle Lifestyle Luxueus Limburg: bij deze 6 adressen krijg je enkel het beste van het beste Waar shop je het beste van het beste en krijg je nog echt goeie service? Wij lijsten Limburgse adressen op waar je gegarandeerd waar voor je geld krijgt.
Culinair Culinair Van Mexicaanse invloeden tot Oostendse grandeur: de West-Vlaamse eetadressen van chef Stijn Deschacht Oostendenaar Stijn Deschacht is chef bij Bar Bulot in Brugge. Al is hij vooral bekend als gastheer van de populaire podcast Over Eten, waarin hij chefs, food artisans en andere foodies interviewt over hun culinaire avonturen.
Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Het warme weekend tegemoet: dit zijn onze 7 tips Komend weekend belooft weer een hitte van jewelste te worden. Wij geven je zeven laagdrempelige en hitteproof activiteiten: van een expo in Limburg tot een duik in het enige openluchtzwembad van Brussel.