De huid rond de ogen is opmerkelijk dunner dan elders in het gezicht. Vermoeidheid, vervuiling, knipperen, lachen, wrijven : alles eist zowat zijn tol, en daarom duiken net daar de eerste tekenen van veroudering op. Voor een frisse blik bieden deze nieuwe crèmes een verkwikkend en vaak onmiddellijk verdoezelend effect, en bovendien beloven ze een verbetering op lange termijn.

1. Caresse de Lotus Hydratant Les Yeux (15 ml : 35,60 euro) van Kenzoki wil eerst en vooral de oogcontour hydrateren, om de fijne oftewel droogtelijntjes weg te werken met onder andere een essence van witte lotus en een extract van beukenknoppen.

Bij Ici Paris XL. Info : www.iciparisxl.be.

2. Soin Contour des Yeux Hydratation Continue 24H (15 ml : 38,80 euro) van Annayaké wil met onder andere gefermenteerde rijstzemelen kringen, wallen en rimpels tegengaan en voor een betere hydratatie zorgen van binnenuit.

In de parfumerie. Info : www.annayake.fr.

3. Blue Therapy Ultra-Blur (30 ml : 42 euro) van Biotherm is een gladmakende filler die fijne lijntjes maar ook diepere rimpels onmiddellijk wil vervagen. Kan over het hele gelaat worden aangebracht en dus ook op kraaienpootjes.

Vanaf medio september in de parfumerie. Info : www.biotherm.com.

4. Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator (15ml : 45 euro) van Darphin wil meteen donkere kringen verlichten, de productie van collageen stimuleren, de vochtbalans herstellen met daarbovenop een kalmerende werking.

In de apotheek. Info : www.darphin.fr.

5. Force Supreme Eye Architect Serum (15 ml : 47,50 euro) van Biotherm Homme wil de oogcontour verstevigen en wallen, kringen en rimpels verminderen met onder andere een extract van blauwwier en Pro-Xylane.

In de parfumerie. Info : www.biotherm.com.

6. Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II Gel-Crème (15 ml : 58,96 euro) en Serum Infusion (15 ml : 66,22 euro) van Estée Lauder willen het herstel van de huid ’s nachts optimali-seren zodat ze zich overdag beter kan verdedigen.

In de parfumerie. Info : www.esteelauder.be.

7. Le Lift Crème Yeux (15 ml : 76 euro) van Chanel werkt op stevigheid en hydratatie en bevat onder andere een gistextract dat kringen en wallen aanpakt.

In de parfumerie. Info : www.chanel.be.

8. De Re-Plasty Pro Filler Serum-in-Blur (15 ml : 140 euro) van Helena Rubinstein gaat voor het optische effect van een injectie met hyaluronzuur : zonder naald maar met blureffect en een hoge concentratie hyaluronzuur.

In de parfumerie. Info : www.helenarubinstein.be.

9. Le Soin Noir Yeux (15 ml : 184,50 euro) van Givenchy heeft een nieuwe formule met nog meer extracten van kostbare zeewieren die de huid hun uitzonderlijke weerstandsvermogen bieden en haar helpen revitaliseren.

Bij Ici Paris XL. Info : www.iciparisxl.be.

10. De Cellular Eye Essence Platinum Rare (15 ml : 318 euro) van La Prairie met onder andere platinadeeltjes voor meer elasticiteit, stevigheid en hydratatie en minder rimpels, kringen en vochtophoping.

In de parfumerie. Info : www.laprairie.com.

DOOR DELPHINE STEFENS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content