Onder een wellicht stralende hemel vindt zaterdag 26 juni de zesde editie van Dubieus Design, de openluchtmarkt voor vintage design, plaats.

Zowel particulieren als professionelen verkopen er meubels, gebruiksvoorwerpen en verlichting uit de jaren vijftig tot nu. De stukken zijn nieuw of tweedehands en komen uit stockverkopen of eindereeksen.

Voor deze editie wist het Antwerpse designcenter De Winkelhaak alweer meer dan zestig standhouders uit binnen- en buitenland samen te brengen. Plaats van het gebeuren is het kruispunt van de Korte Winkelhaakstraat met de Dambruggestraat in Antwerpen.

Ook meubelzaak Scoonwoon en Atelier Solarshop, dat in de Dambruggestraat ligt, nemen deel aan het event.

Elien Haentjens

'Dubieus Design', zaterdag 26 juni, van 10-18 uur, Antwerpen.

Onder een wellicht stralende hemel vindt zaterdag 26 juni de zesde editie van Dubieus Design, de openluchtmarkt voor vintage design, plaats. Zowel particulieren als professionelen verkopen er meubels, gebruiksvoorwerpen en verlichting uit de jaren vijftig tot nu. De stukken zijn nieuw of tweedehands en komen uit stockverkopen of eindereeksen. Voor deze editie wist het Antwerpse designcenter De Winkelhaak alweer meer dan zestig standhouders uit binnen- en buitenland samen te brengen. Plaats van het gebeuren is het kruispunt van de Korte Winkelhaakstraat met de Dambruggestraat in Antwerpen. Ook meubelzaak Scoonwoon en Atelier Solarshop, dat in de Dambruggestraat ligt, nemen deel aan het event. Elien Haentjens'Dubieus Design', zaterdag 26 juni, van 10-18 uur, Antwerpen.