Eind januari gaat La Fabrika op het net, de nieuwe onlinedesignwinkel. De interieurarchitecte Kelly Claessens (28) brengt er een aantal originele designmerken bij elkaar die inspelen op de groeiende vraag naar leefbaar design.

Aantrekkelijk eenvoudig, in warme materialen en met een archetypische vormgeving. Ze start met een tiental labels, waaronder het Britse SCP, dat zo voor het eerst in ons land te koop is.

Ook Belgisch design van onder anderen Benoît Deneufbourg komt aan bod. Claessens laat zich zelf soms inspireren bij haar keuze door het leuke Brits/Amerikaanse interieurblog Remodelista Claessens heeft ook plannen voor een gewone winkel.

Soetkin Bulcke

Eind januari gaat La Fabrika op het net, de nieuwe onlinedesignwinkel. De interieurarchitecte Kelly Claessens (28) brengt er een aantal originele designmerken bij elkaar die inspelen op de groeiende vraag naar leefbaar design.Aantrekkelijk eenvoudig, in warme materialen en met een archetypische vormgeving. Ze start met een tiental labels, waaronder het Britse SCP, dat zo voor het eerst in ons land te koop is. Ook Belgisch design van onder anderen Benoît Deneufbourg komt aan bod. Claessens laat zich zelf soms inspireren bij haar keuze door het leuke Brits/Amerikaanse interieurblog Remodelista Claessens heeft ook plannen voor een gewone winkel. Soetkin Bulcke