De Franse ontwerper Philippe Starck is een - bij voorkeur biologische - levensgenieter. Hij begrijpt dus goed wat zo iemand in de keuken wil: leven én genieten.

Hij bedacht voor Warendorf vier modulaire keukens waarin koelkast, diepvriezer, vaatwasser of oven verstopt zitten achter greeploze kastfronten. Elke keuken beschikt over een gootsteen, die vlak naast de kookplaat staat, en een losstaand werkblad met trompetpoten.

Van de vier voorstellen trekt vooral deze Library aan, een keuken in mahoniehout en roestvrijstalen afwerking met plaats voor extra veel boeken en zelfs een heuse bibliotheekladder.

Deze gloednieuwe collectie van Philippe Starck is meteen de lancering van de merknaam Warendorf, dat voorheen als Miele Keukens verkocht werd.

Leen Creve

Warendorf is te zien op Batibouw, paleis 11 stand 403.

De Franse ontwerper Philippe Starck is een - bij voorkeur biologische - levensgenieter. Hij begrijpt dus goed wat zo iemand in de keuken wil: leven én genieten.Hij bedacht voor Warendorf vier modulaire keukens waarin koelkast, diepvriezer, vaatwasser of oven verstopt zitten achter greeploze kastfronten. Elke keuken beschikt over een gootsteen, die vlak naast de kookplaat staat, en een losstaand werkblad met trompetpoten. Van de vier voorstellen trekt vooral deze Library aan, een keuken in mahoniehout en roestvrijstalen afwerking met plaats voor extra veel boeken en zelfs een heuse bibliotheekladder. Deze gloednieuwe collectie van Philippe Starck is meteen de lancering van de merknaam Warendorf, dat voorheen als Miele Keukens verkocht werd. Leen Creve Warendorf is te zien op Batibouw, paleis 11 stand 403.