Samsonite, bekend om zijn reisbagage, kondigt een internationale ontwerpwedstrijd aan. Dankzij de 'Design My Samsonite' wedstrijd krijgen studenten over de hele wereld de kans om een ontwerp te creëren voor een van de Samsonite Curv modellen.

Samsonite roept wereldwijd reizigers op om in stijl kilometers af te leggen en dat kan alleen met een perfect ontworpen reiskoffer. Daarom lanceert het merk een ontwerpwedstrijd voor studenten en net afgestudeerden uit een kunst -of ontwerpacademie die dromen van een unieke kans als deze.

Inspiratie opdoen

Op de website van Samsonite www.designmysamsonite.com kunnen de deelnemers terecht voor illustraties, templates, achtergrondinformatie en video's die voor inspiratie kunnen zorgen. Vervolgens kiest een professionele vakjury twee internationale winnaars uit alle ingediende ontwerpen en wordt er per land ook één gelukkige bekendgemaakt. Daarnaast is er een publieksprijs te winnen voor het ontwerp met de meeste stemmen op de website.

Eeuwige roem

De winnaars van de 'Design My Samsonite' wedstrijd worden in juni 2013 meegedeeld en krijgen een kofferset én een productie in Limited Edition van hun zelf gecreëerde koffer. Naast eeuwige roem kunnen ze ook een onvergetelijke trip naar New York of Kaapstad ter waarde van 3.000 euro in de wacht slepen.

De toekomstige ontwerpers kunnen zich inschrijven van 20 maart tot en met 31 mei 2013 op de website www.designmysamsonite.com. (JJ)

Samsonite, bekend om zijn reisbagage, kondigt een internationale ontwerpwedstrijd aan. Dankzij de 'Design My Samsonite' wedstrijd krijgen studenten over de hele wereld de kans om een ontwerp te creëren voor een van de Samsonite Curv modellen.Samsonite roept wereldwijd reizigers op om in stijl kilometers af te leggen en dat kan alleen met een perfect ontworpen reiskoffer. Daarom lanceert het merk een ontwerpwedstrijd voor studenten en net afgestudeerden uit een kunst -of ontwerpacademie die dromen van een unieke kans als deze. Inspiratie opdoen Op de website van Samsonite www.designmysamsonite.com kunnen de deelnemers terecht voor illustraties, templates, achtergrondinformatie en video's die voor inspiratie kunnen zorgen. Vervolgens kiest een professionele vakjury twee internationale winnaars uit alle ingediende ontwerpen en wordt er per land ook één gelukkige bekendgemaakt. Daarnaast is er een publieksprijs te winnen voor het ontwerp met de meeste stemmen op de website. Eeuwige roem De winnaars van de 'Design My Samsonite' wedstrijd worden in juni 2013 meegedeeld en krijgen een kofferset én een productie in Limited Edition van hun zelf gecreëerde koffer. Naast eeuwige roem kunnen ze ook een onvergetelijke trip naar New York of Kaapstad ter waarde van 3.000 euro in de wacht slepen. De toekomstige ontwerpers kunnen zich inschrijven van 20 maart tot en met 31 mei 2013 op de website www.designmysamsonite.com. (JJ)