Dan kom je aan op zo'n plek en denk je: "Yes!". Dat Luna gebouw in Via Ventura blijft toch prachtig. En onze plaats dan: grote witte ruimtes en heel veel daglicht. Bovendien hebben we hier een fantastisch terras. Perfect om even op te komen uitblazen. Zelfs als het een beetje zou regenen (dat deed het gisteren), want dat van ons is overdekt.

Maar goed, toen moesten we eraan beginnen: opbouwen. Zo'n lege ruimte vullen met sterk en prominent werk van verschillende ontwerpers met verschillende visies neemt wat tijd in beslag. Het is wat puzzelen en een paar keer herbeginnen maar uiteindelijk vond alles zijn beste plekje.

En dan aan de slag. Met een zestal mensen zijn we de hele dag in de weer geweest om van die lege ruimte een echt bolwerk van jong design te maken. In sjofele kleren en met een ferm pak wallen konden we dan gisterenavond rond half elf eindelijk de deur achter ons dicht trekken. Om een pizza te gaan eten, of wat had je gedacht.

Nu zitten we hier met knikkende knieën. Straks openen we de deuren van onze groepstentoonstelling. Nu maar hopen dat ze met horden toestromen.

Trouwens, morgen geven we een Belgian Party! Mocht je in Milaan zijn kom dan zeker af tussen 18u en 22u (vroeger mag ook !) om onze Belgian Beers & Waffles te proeven. Wij zullen er al zeker zijn!

Tot morgen!

Dan kom je aan op zo'n plek en denk je: "Yes!". Dat Luna gebouw in Via Ventura blijft toch prachtig. En onze plaats dan: grote witte ruimtes en heel veel daglicht. Bovendien hebben we hier een fantastisch terras. Perfect om even op te komen uitblazen. Zelfs als het een beetje zou regenen (dat deed het gisteren), want dat van ons is overdekt. Maar goed, toen moesten we eraan beginnen: opbouwen. Zo'n lege ruimte vullen met sterk en prominent werk van verschillende ontwerpers met verschillende visies neemt wat tijd in beslag. Het is wat puzzelen en een paar keer herbeginnen maar uiteindelijk vond alles zijn beste plekje. En dan aan de slag. Met een zestal mensen zijn we de hele dag in de weer geweest om van die lege ruimte een echt bolwerk van jong design te maken. In sjofele kleren en met een ferm pak wallen konden we dan gisterenavond rond half elf eindelijk de deur achter ons dicht trekken. Om een pizza te gaan eten, of wat had je gedacht. Nu zitten we hier met knikkende knieën. Straks openen we de deuren van onze groepstentoonstelling. Nu maar hopen dat ze met horden toestromen. Trouwens, morgen geven we een Belgian Party! Mocht je in Milaan zijn kom dan zeker af tussen 18u en 22u (vroeger mag ook !) om onze Belgian Beers & Waffles te proeven. Wij zullen er al zeker zijn! Tot morgen!