Dergelijke miniaturen werden doorgaans geschilderd op een ivoren plaatje dat voor wat extra luminositeit zorgt. Je moet zo'n schildering ook met een loupe bekijken. Indien heel fijn van detail kan het best om een authentiek miniatuurportret gaan. De beste stukken zijn dus persoonlijke portretten. Daarnaast werden er ook portretjes vervaardigd die weinig meer zijn dan serieproducten en meestal ook beroemdheden uitbeelden.

Dit miniatuurtje ziet er, voor zover we kunnen zien op deze onduidelijke foto niet slecht uit. Indien antiek ligt de waarde vermoedelijk rond de 150 à 200 euro.

Dergelijke miniaturen werden doorgaans geschilderd op een ivoren plaatje dat voor wat extra luminositeit zorgt. Je moet zo'n schildering ook met een loupe bekijken. Indien heel fijn van detail kan het best om een authentiek miniatuurportret gaan. De beste stukken zijn dus persoonlijke portretten. Daarnaast werden er ook portretjes vervaardigd die weinig meer zijn dan serieproducten en meestal ook beroemdheden uitbeelden.Dit miniatuurtje ziet er, voor zover we kunnen zien op deze onduidelijke foto niet slecht uit. Indien antiek ligt de waarde vermoedelijk rond de 150 à 200 euro.