Wie denkt dat de motor van de kunstmarkt sputtert heeft het verkeerd voor, ondanks alle politieke en bancaire stormen houdt de kunstnegotie meer dan behoorlijk stand. Natuurlijk kijken we uit naar de TEFAF in Maastricht, de grote internationale kunst- en antiekbeurs, overladen met superlatieven, goed voor 100.000 bezoekers uit Oost en West, die zowat de graadmeter is voor het hele wereldje.

Of je nu een Grieks beeld zoekt of tevreden bent met een tekening van Dürer, of de zitbank van Salvador Dali zoekt, in de vorm van de lippen van Mae West, het staat er allemaal op u en uw spaarvarkentje te wachten.

Vergeet op de Tefaf geen kijkje te nemen op de aparte tentoonstelling van prenten uit het schilderachtige Teylers Museum in Haarlem, met werken van Michelangelo en Rafael tot Marlène Dumas, waarvan niemand minder dan Sydney Picasso de curator is. Kortom wie wat op deze beurs verwerft krijgt er meteen de TEFAF-pedigree bij, die alles ietsje waardevoller maakt.

De TEFAF loopt van 13 tot 22 maart in het MECC te Maastricht, www.tefaf.com. (PSW)

Wie denkt dat de motor van de kunstmarkt sputtert heeft het verkeerd voor, ondanks alle politieke en bancaire stormen houdt de kunstnegotie meer dan behoorlijk stand. Natuurlijk kijken we uit naar de TEFAF in Maastricht, de grote internationale kunst- en antiekbeurs, overladen met superlatieven, goed voor 100.000 bezoekers uit Oost en West, die zowat de graadmeter is voor het hele wereldje. Of je nu een Grieks beeld zoekt of tevreden bent met een tekening van Dürer, of de zitbank van Salvador Dali zoekt, in de vorm van de lippen van Mae West, het staat er allemaal op u en uw spaarvarkentje te wachten. Vergeet op de Tefaf geen kijkje te nemen op de aparte tentoonstelling van prenten uit het schilderachtige Teylers Museum in Haarlem, met werken van Michelangelo en Rafael tot Marlène Dumas, waarvan niemand minder dan Sydney Picasso de curator is. Kortom wie wat op deze beurs verwerft krijgt er meteen de TEFAF-pedigree bij, die alles ietsje waardevoller maakt.De TEFAF loopt van 13 tot 22 maart in het MECC te Maastricht, www.tefaf.com. (PSW)