Kleerkasten zijn minder populair dan ooit, want iedereen droomt van een dressing. Deze kleerkast, deel van een slaapkamerameublement in grootmoedersstijl, een soort neoklassieke art deco, is helemaal niet in trek. De kast maakte deel uit van een ensemble bestaande uit een bed, toiltettafel, commode en een linnenkast. Het geheel was niet van goedkope kwaliteit, want notelaar is altijd al kostbaar.

waarde antiek

Dergelijke grootmoedersantiek is momenteel minder in trek dan vroeger. Ooit telde je voor zo'n kast gemakkelijk 250 à 350 euro neer, nu 150 euro. Misschien komen dit soort meubels wat terug, maar zeke ris dat niet, omdat onze huizen vol muurkasten staan.

Kleerkasten zijn minder populair dan ooit, want iedereen droomt van een dressing. Deze kleerkast, deel van een slaapkamerameublement in grootmoedersstijl, een soort neoklassieke art deco, is helemaal niet in trek. De kast maakte deel uit van een ensemble bestaande uit een bed, toiltettafel, commode en een linnenkast. Het geheel was niet van goedkope kwaliteit, want notelaar is altijd al kostbaar.waarde antiekDergelijke grootmoedersantiek is momenteel minder in trek dan vroeger. Ooit telde je voor zo'n kast gemakkelijk 250 à 350 euro neer, nu 150 euro. Misschien komen dit soort meubels wat terug, maar zeke ris dat niet, omdat onze huizen vol muurkasten staan.