Yumi Lambert en Cesar Casier, twee Belgische topmodellen, zijn de samenwerking aangegaan met JBC. Met #YumiCesarForJBC willen Lambert en Casier geld inzamelen voor Designers Against Aids (DAA): 'Hierdoor zijn zij de ideale DAA-ambassadeurs om jongeren bewust te maken van de gevaren van onveilig vrijen en het belang van veilig vrijen nogmaals in de verf te zetten.'

Yumi en Cesar kropen mee achter de ontwerptafel bij JBC voor twee feestelijke collecties die hun persoonlijke levensstijl weerspiegelen. Een kwart van opbrengst van de verkoop gaat naar Designers Against Aids (DAA): 'Het is belangrijk dat jongeren bewust worden gemaakt van het aids-gevaar.

Maak kans op één van de drie JBC-vouchers ter waarde van 75 euro.

Yumi Lambert en Cesar Casier, twee Belgische topmodellen, zijn de samenwerking aangegaan met JBC. Met #YumiCesarForJBC willen Lambert en Casier geld inzamelen voor Designers Against Aids (DAA): 'Hierdoor zijn zij de ideale DAA-ambassadeurs om jongeren bewust te maken van de gevaren van onveilig vrijen en het belang van veilig vrijen nogmaals in de verf te zetten.'Yumi en Cesar kropen mee achter de ontwerptafel bij JBC voor twee feestelijke collecties die hun persoonlijke levensstijl weerspiegelen. Een kwart van opbrengst van de verkoop gaat naar Designers Against Aids (DAA): 'Het is belangrijk dat jongeren bewust worden gemaakt van het aids-gevaar.Maak kans op één van de drie JBC-vouchers ter waarde van 75 euro.