Vreemde video van Angelina Jolie duikt op

Er is een video opgedoken van Angelina Jolie (39), waarin de actrice te zien is met bloeddoorlopen ogen, flinterdunne armen met krabben en ongewassen, blonde lokken, terwijl ze aan het bellen is met haar vader.

Er is een video opgedoken van Angelina Jolie (39), waarin de actrice te zien is met bloeddoorlopen ogen, flinterdunne armen met krabben en ongewassen, blonde lokken, terwijl ze aan het bellen is met haar vader.

Het filmpje zou zijn opgenomen door de toenmalige drugsdealer van Angelina Jolie, want er wordt gefluisterd dat Angelina Jolie op dat moment verslaafd was aan hard drugs.

Het videofragment, opgenomen door een zelfverklaarde drugdealer Franklin Meyer, dateert al uit de late jaren negentig, maar geraakte nu pas tot bij de media. Het zou The National Enquirer zijn die het fragment publiekelijk heeft gemaakt. Angelina zou deze dealer zelf hebben opgebeld in 1999 en naar haar appartement hebben laten komen voor een dosis heroïne en cocaïne.

We krijgen een verwarde Angelina Jolie te zien die zenuwachtig aan het telefoneren is in de living van haar appartement in New York. Het is opvallend hoezeer Angelina afwijkt van de persoon die ze vandaag is, als de helft van het meest glamoureuze koppel ter wereld. Hoewel hier niets aan goed te praten valt, wordt deze periode uit het leven van Angelina omschreven als een donkere periode en een gevaarlijke tijd, en mag ze haar twee handjes kussen dat ze dit overleefd heeft.

Angelina over de donkere periode in haar leven

In 2011 vertelde Jolie al over haar donkere verleden aan ’60 minutes’: “Ik ben door zware, donkere tijden gegaan en heb ze overleefd. Ik ben niet jong gestorven, ik heb veel geluk gehad. Er zijn namelijk andere artiesten en mensen die zulke dingen niet overleefd hebben. Ik heb sommige dingen te ver laten gaan”, aldus Jolie. Vandaag heeft de actrice een totaal ander leven, maar ze zal ongetwijfeld niet blij zijn dat deze demonen uit haar verleden haar blijven achtervolgen. Ze heeft ook zelf nog niet gereageerd op dit opgedoken filmpje. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content