Tom Ford stopte met botox toen hij vader werd

© Reuters

Tom Ford geeft in een interview met Bridget Foley van WWD toe dat het vaderschap zijn visie op wat prioritair is veranderd heeft. Zo heeft hij sinds de geboorte van Jack geen enkele botoxinjectie meer gehad.

Tom Ford geeft in een interview met Bridget Foley van WWD toe dat het vaderschap zijn visie op wat prioritair is veranderd heeft. Zo heeft hij sinds de geboorte van Jack geen enkele botoxinjectie meer gehad. Naar aanleiding van de carrièreprijs die Tom Ford kreeg van CFDA, sprak de ontwerper met Bridget Foley over zijn leven in de modewereld. Ford gaf ook inkijk in zijn persoonlijke leven en vooral de impact die het vaderschap op hem heeft.

De 52-jarige ontwerper vertelt dat hij sinds de komst van Jack geen botoxinjecties of andere cosmetische ingrepen meer heeft laten doen. ‘Ik heb er gewoon de tijd niet meer voor,’ licht hij toe.

Al de rest moet wijken

Ford, die voordien een fervent aanhanger was van botox, voelt bovendien ook de behoefte niet meer om er jonger uit te zien dan hij is. ‘Het vaderschap heeft mijn ambitie beschadigd, of misschien niet beschadigd, maar toch geminimaliseerd. De ambitie om succesvol te zijn en een prachtig huis te hebben voel ik nu veel minder. Jack is het belangrijkste in mijn leven. Al de rest moet baan ruimen voor hem. Ook mijn uiterlijk. Het kan me niet meer schelen. Ik wil nog wel een succesvolle ontwerper zijn, maar het is niet langer het meest belangrijke doel in mijn leven. Dat gaat gewoon niet als je vader bent,’ gaat de ontwerper verder.

Recent liet Ford zich ook ontvallen dat hij en Richard Buckley, zijn partner van vele jaren, in het huwelijksbootje zijn gestapt. De mannen hebben sinds 2012 samen een zoontje, Alexander ‘Jack’ John Buckley Ford, dat alles voor hen betekent. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content