Hier moet u wél rekening mee houden:

- U mag maximum met vier aan een tafel zitten, tenzij uw bubbel groter is.

- Tussen de tafelgezelschappen moet minstens 1,5 meter afstand worden gehouden.

- De terrassen sluiten om 22u, en mogen vanaf 8u openen.

- Alleen om naar het toilet te gaan of te betalen, mogen klanten de bars en restaurants betreden.

- Bestellingen worden aan tafel afgenomen.

- Zowel het personeel als de klanten moeten een mondmasker dragen, tenzij ze aan hun tafel zitten. Bij het personeel is een chirurgisch masker verplicht.

- Uitbaters worden aangemoedigd om zo veel mogelijk wegwerpmateriaal te gebruiken. Het gebruik van menu's of drankenkaarten wordt afgeraden.

- Muziek wordt beperkt tot maximaal 80 decibel.

- Terrassen moeten zeker aan één zijde volledig open zijn.

- In elke zaak houdt een covid-coördinator in de gaten of de regels worden nageleefd.

Hier moet u wél rekening mee houden:- U mag maximum met vier aan een tafel zitten, tenzij uw bubbel groter is.- Tussen de tafelgezelschappen moet minstens 1,5 meter afstand worden gehouden.- De terrassen sluiten om 22u, en mogen vanaf 8u openen.- Alleen om naar het toilet te gaan of te betalen, mogen klanten de bars en restaurants betreden.- Bestellingen worden aan tafel afgenomen.- Zowel het personeel als de klanten moeten een mondmasker dragen, tenzij ze aan hun tafel zitten. Bij het personeel is een chirurgisch masker verplicht.- Uitbaters worden aangemoedigd om zo veel mogelijk wegwerpmateriaal te gebruiken. Het gebruik van menu's of drankenkaarten wordt afgeraden.- Muziek wordt beperkt tot maximaal 80 decibel.- Terrassen moeten zeker aan één zijde volledig open zijn.- In elke zaak houdt een covid-coördinator in de gaten of de regels worden nageleefd.