Sarah Jessica Parker wordt in ‘Glee’ gekleed door Anna Wintour

© Getty Images

De Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker zal meespelen in een aflevering van de Amerikaanse serie ‘Glee’. Ze speelt de manager van vogue.com. Voor deze rol zal Parker gekleed worden door niemand minder dan Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

De Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker zal meespelen in een aflevering van de Amerikaanse serie ‘Glee’. Parker speelt in de eerste aflevering van het vierde seizoen van ‘Glee’ de rol van manager van Vogue.com. En voor deze rol zal Parker gekleed worden door niemand minder dan Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue. Dat meldt de website Fashionista.

Vorige week vertelde de bedenker van ‘Glee’ Ryan Murphy dat niemand minder dan Sarah Jessica Parker een gastrol zou vertolken in de serie. Ryan Murphy kondigde nog meer goed nieuws aan via zijn twitter: “Guess who’s helping us with Sarah Jessica Parker’s costumes on GLEE? The Amazing Anna Wintour!”

Sarah Jessica Parker speelde in het verleden als eens een rol als journaliste voor Vogue. Als Carrie Bradshaw in ‘Sex and the City’ was ze gastredactrice voor het tijdschrift en werd ze door de strenge hoofdredactrice meermaals op het matje geroepen. Toch voelde Carrie zich als een vis in het water bij Vogue. In de kamers vol kleren kon ze namelijk haar hartje ophalen.

Anna Wintour en Sarah Jessica Parker

Voor haar rol in ‘Glee’ zullen Anna Wintour en Sarah Jessica Parker samenwerken aan de kleding voor het personage van Parker. Maar ook privé zijn beide dames geen vreemden voor elkaar. Zo worden ze regelmatig samen op feestjes gezien of naast elkaar op de eerste rij van een modeshow. In juni organiseerde Sarah Jessica Parker een diner in haar huis om de campagne van Barack Obama te ondersteunen. Een van haar gasten was Anna Wintour. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content