Wildkamperen met een natuurfotograaf

Een planning is er niet en iedere avond is het een verrassing waar er geslapen zal worden: ergens midden in de natuur of misschien in een Himbadorp.

Het is een manier van reizen die tegenwoordig niet vaak meer voorkomt: soms kom je dagenlang geen mens tegen, telefoons werken vaak niet, verrassende ontmoetingen met dieren of mensen en vooral veel rust en stilte.

“Mensen gaan anders naar hun leven kijken,” vertelt Heslenfeld, “de eerste dagen zijn mensen soms nog een beetje bang; ze worden toch uit hun comfortzone gehaald. Maar na een dag of drie komt de ontspanning; dan gaan mensen zich thuis voelen in de natuur en genieten van alle schoonheid die onze aarde biedt.”

Heslenfeld is de helft van het jaar op reis en zijn foto’s verschenen in bladen als National Geographic Adventure, GEO Saison, Villa d’Arte, The Flying Dutchman en Profes- sional Photographer. Ook publiceerde hij verscheidene fotoboeken.

De eerstvolgende expeditie is vanaf half mei tot half juli. Deelname aan deze unieke reis kost 4500 euro voor een week, inclusief vluchten. (MS)

Info: Thijs Heslenfeld, Join Me

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content