De zuivere boslucht in het Teutoburger Wald, het pure water dat tussen de stenen opborrelt en tal van wellnessoases zorgen ervoor dat u er helemaal tot rust komt.

De nieuwe Engelstalige website Indulge Yourself geeft een volledig overzicht van alle wellnessfaciliteiten in Nedersaksen. U vindt er wellnesshotels, spa's waar u de dag kunt doorbrengen en medische kuuroorden.

Ook kunt u er zoeken naar arrangementen op maat, zoals een vierdaagse combinatie van golfen en wellness of 'actief en fit in zeven dagen', een arrangement met massages, fietstochten, strandwandelingen en wateraerobics.

Maaike Schwering

De zuivere boslucht in het Teutoburger Wald, het pure water dat tussen de stenen opborrelt en tal van wellnessoases zorgen ervoor dat u er helemaal tot rust komt. De nieuwe Engelstalige website Indulge Yourself geeft een volledig overzicht van alle wellnessfaciliteiten in Nedersaksen. U vindt er wellnesshotels, spa's waar u de dag kunt doorbrengen en medische kuuroorden. Ook kunt u er zoeken naar arrangementen op maat, zoals een vierdaagse combinatie van golfen en wellness of 'actief en fit in zeven dagen', een arrangement met massages, fietstochten, strandwandelingen en wateraerobics. Maaike Schwering