In Cedar Point in de Amerikaanse stad Sandusky is zojuist de Valravn geopend: de hoogste (67 meter), snelste (120 km/u) en langste dive coaster in de wereld. Griezel mee met deze video gefilmd vanuit het voorste karretje in de Valrvan.

De Valravn Birdseye breekt tien records. Het is niet alleen de hoogste, langste en snelste dive coaster in de wereld, de achtbaan maakt ook de langste val, de hoogste draai en de meeste wendingen. Met de Valravn Birdseye telt Cedar Point het grootste aantal achtbanen in één pretpark en mag zich met recht Roller Coaster Capital of the World noemen. (MS)

In Cedar Point in de Amerikaanse stad Sandusky is zojuist de Valravn geopend: de hoogste (67 meter), snelste (120 km/u) en langste dive coaster in de wereld. Griezel mee met deze video gefilmd vanuit het voorste karretje in de Valrvan. De Valravn Birdseye breekt tien records. Het is niet alleen de hoogste, langste en snelste dive coaster in de wereld, de achtbaan maakt ook de langste val, de hoogste draai en de meeste wendingen. Met de Valravn Birdseye telt Cedar Point het grootste aantal achtbanen in één pretpark en mag zich met recht Roller Coaster Capital of the World noemen. (MS)