Hierdoor kan het wintersportgebied eerder worden geopend en kunnen de wintersporters ook aan begin en einde van het seizoen optimaal genieten van de pistes van Wildspitze, de op twee na hoogste berg van Oostenrijk.

Bovendien kan de lift Pitz-Panoramabahn op 2.850 m hoogte eerder open. Positief neveneffect is dat de gletsjer minder snel smelt door de extra sneeuw die de gletsjer bedekt.

Het unieke van deze Israëlische Weather Snowmaker is dat er, onafhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en wind, zonder chemische toevoegingen sneeuw kan worden geproduceerd. Bij reguliere sneeuwmachines kan dit pas bij -6° Celsius en dient er een luchtvochtigheidsgraad te zijn van minstens 60%.

Pitz Regio Card

Met de Pitz Regio Card kunt u onbeperkt gebruik maken van de pistes van Hochzeiger, Rifflsee, Pitztaler Gletscher en de Imster Bergbahnen. Ook het gebruik van de bus tussen de vier skigebieden is gratis.

De Pitz Regio Card is verkrijgbaar vanaf 4 dagen, voor € 136,- voor volwassenen en € 82,- voor kinderen tot 15 jaar. Voor 7 dagen betalen volwassenen € 215,- en kinderen tot 15 jaar € 129,-.
Kinderen onder de 10 jaar maken in het gezelschap van een betalende volwassene gratis gebruik van de pistes.

Informate
Pitztaler Gletscher

Hierdoor kan het wintersportgebied eerder worden geopend en kunnen de wintersporters ook aan begin en einde van het seizoen optimaal genieten van de pistes van Wildspitze, de op twee na hoogste berg van Oostenrijk. Bovendien kan de lift Pitz-Panoramabahn op 2.850 m hoogte eerder open. Positief neveneffect is dat de gletsjer minder snel smelt door de extra sneeuw die de gletsjer bedekt. Het unieke van deze Israëlische Weather Snowmaker is dat er, onafhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en wind, zonder chemische toevoegingen sneeuw kan worden geproduceerd. Bij reguliere sneeuwmachines kan dit pas bij -6° Celsius en dient er een luchtvochtigheidsgraad te zijn van minstens 60%. Pitz Regio Card Met de Pitz Regio Card kunt u onbeperkt gebruik maken van de pistes van Hochzeiger, Rifflsee, Pitztaler Gletscher en de Imster Bergbahnen. Ook het gebruik van de bus tussen de vier skigebieden is gratis. De Pitz Regio Card is verkrijgbaar vanaf 4 dagen, voor € 136,- voor volwassenen en € 82,- voor kinderen tot 15 jaar. Voor 7 dagen betalen volwassenen € 215,- en kinderen tot 15 jaar € 129,-. Kinderen onder de 10 jaar maken in het gezelschap van een betalende volwassene gratis gebruik van de pistes. Informate Pitztaler Gletscher