Vakantie te paard

© Thinkstock

Op een paard door de Sossusvlei in Namibië trekken en overnachten in comfortabele lodges, een avontuurlijke trektocht door de Pyreneeën of de schoonheid van de Camargue ontdekken vanuit een vaste basis? Het is allemaal mogelijk met Vakantie te paard.

Op een paard door de Sossusvlei in Namibië trekken en overnachten in comfortabele lodges, een avontuurlijke trektocht door de Pyreneeën of de schoonheid van de Camargue ontdekken vanuit een vaste basis: dit is maar een greep uit het enorme aantal ruitervakanties dat Vakantie te paard, samen met de internationale touroperator In the Saddle aanbiedt.

Er zijn kampeervakanties te paard, maar ook vanuit een vaste basis bijvoorbeeld een Spaanse haciënda, ruitervakanties op het strand, paardensafari’s, vakanties geschikt voor beginnende ruiters en kinderen en vakanties voor ervaren ruiters.

Ook zelf meehelpen op een ranch of poloën is mogelijk. Voor deelnemers die ook eens iets anders willen zijn er activiteiten als zwemmen, fietsen, wandelen en excursies mogelijk.

Een bijzondere vakantie die dit jaar in november wordt aangeboden is een fotografiereis naar Los Alamos in Spanje samen met paardenfotograaf Marc Vonstein. Behalve mooie tochten over het strand krijgt u twee fotografieworkshops van een expert. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content