De vakantie is net begonnen, maar misschien heeft u nog geen plannen met de kinderen? Hier zijn enkele ideeën.
Voor de derde keer organiseert Winter Plopsaland Ketnet Freezzz. Van 19 december tot en met 3 januari zijn er allerhande activiteiten met de wrappers van Ketnet. Schaatsen op de ijspiste, meezingen met de Ketnet Band, toveren in de Abrakodabra-show van Kobe en dansen met Melvin kan er allemaal. Overigens zijn alle Plopsa-attracties gewoon geopend. Elke avond wordt de dag feestelijk afgesloten met een kerstshow. Van 26 tot en met 30 december nemen de Amika-personages Merel en Olivier het over van de kerstshow-sterren en sluiten zij de dag af.

Wie het grootser wil aanpakken kan eens naar Disney's bekendste vis Nemo gaan zoeken in de zeeën van Bonaire. Er worden duikcursussen georganiseerd voor kinderen vanaf 5 jaar. In het kleurrijke koraal zullen de kinderen er niet alleen de familie van clownvis Nemo, maar ook schildpadden en misschien zelfs dolfijnen tegenkomen. Handig ook dat één van de officiële talen van Bonaire het Nederlands is. Misschien wat laat om dit idee deze vakantie nog te organiseren, maar alvast een tip voor een volgende keer.

Hanne Vandevoorde

Praktisch Ketnet Freezzz: van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari in Plopsaland De Panne van 10u30 tot 18u. Op de Amika nocturnes van 26 tot en met 30 december is het park geopend tot 19u. Gesloten op 24, 25 en 31 december en 1 januari. Meer info op de site.

Praktisch Bonaire: www.dividive.com, www.ilovebonaire.com, www.bonairediveadventure.com, www.bluedivers-bonaire.com.

De vakantie is net begonnen, maar misschien heeft u nog geen plannen met de kinderen? Hier zijn enkele ideeën. Voor de derde keer organiseert Winter Plopsaland Ketnet Freezzz. Van 19 december tot en met 3 januari zijn er allerhande activiteiten met de wrappers van Ketnet. Schaatsen op de ijspiste, meezingen met de Ketnet Band, toveren in de Abrakodabra-show van Kobe en dansen met Melvin kan er allemaal. Overigens zijn alle Plopsa-attracties gewoon geopend. Elke avond wordt de dag feestelijk afgesloten met een kerstshow. Van 26 tot en met 30 december nemen de Amika-personages Merel en Olivier het over van de kerstshow-sterren en sluiten zij de dag af. Wie het grootser wil aanpakken kan eens naar Disney's bekendste vis Nemo gaan zoeken in de zeeën van Bonaire. Er worden duikcursussen georganiseerd voor kinderen vanaf 5 jaar. In het kleurrijke koraal zullen de kinderen er niet alleen de familie van clownvis Nemo, maar ook schildpadden en misschien zelfs dolfijnen tegenkomen. Handig ook dat één van de officiële talen van Bonaire het Nederlands is. Misschien wat laat om dit idee deze vakantie nog te organiseren, maar alvast een tip voor een volgende keer. Hanne VandevoordePraktisch Ketnet Freezzz: van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari in Plopsaland De Panne van 10u30 tot 18u. Op de Amika nocturnes van 26 tot en met 30 december is het park geopend tot 19u. Gesloten op 24, 25 en 31 december en 1 januari. Meer info op de site. Praktisch Bonaire: www.dividive.com, www.ilovebonaire.com, www.bonairediveadventure.com, www.bluedivers-bonaire.com.