Taiwan ontdekken per spoor

Een mooie en avontuurlijke manier om de schoonheid van Taiwan te ontdekken is per trein. Studenten en jongeren kunnen dat nu op een extra voordelige manier doen.

Een mooie en avontuurlijke manier om de schoonheid van Taiwan te ontdekken is per trein. Speciaal voor studenten en jongeren onder de 30 jaar is er nu de mogelijkheid dit te ervaren met de Taiwan Rail Package.

De Taiwan Youth Hostel Association en Golden Foundation Tours bieden drie aantrekkelijk geprijsde reispakketten aan waarbij de mooiste plekken van het eiland per spoor kunnen worden ontdekt.

Taiwan is een nog relatief onbekende bestemming, maar de combinatie van natuurschoon en Chinese tradities maken het een steeds populairdere vakantieplek. Taiwan is bovendien goed te bereizen per trein en dat maakt een rondreis nog avontuurlijker.

Verschillende treinpakketten

Met de Taiwan Rail Package kunnen studenten en jongeren kiezen uit een 5, 7 of 10-daags pakket waarbij de treinkaartjes en de accommodaties in Taiwanese jeugdherbergen inbegrepen zijn.

Daarnaast ontvangen reizigers een Youth Travel Card plus een Youth Hostel Map met allerlei nuttige en leuke informatie over Taiwan. Voor 5 dagen treinen betaalt men 62 euro, voor 7 dagen 95 euro en voor 10 dagen 144 euro.

Informatie

Taiwan Youth Hostel Association

Golden Foundation Tours

Nu naar Taiwan

Maaike Schwering

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content