De verbinding naar Angers is helemaal nieuw voor Brussel. De tickets kunnen geboekt worden vanaf 4 oktober 2010. Dat heeft de Zwitserse luchtvaartmaatschappij Sky Work Airlines, nieuwkomer op Brussels Airport, bekendgemaakt.

De vluchten van Brussel naar Bern en van Brussel naar Angers zullen viermaal per week plaatsvinden, met name op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. "De dienstregeling, met vluchten 's ochtend en 's avonds, is speciaal voorzien om aan de noden van de zakenreizigers tegemoet te komen", luidt het.

Sky Work, opgericht in 1983, is een van de oudste Zwitserse luchtvaartbedrijven.

Bron: Belga

De verbinding naar Angers is helemaal nieuw voor Brussel. De tickets kunnen geboekt worden vanaf 4 oktober 2010. Dat heeft de Zwitserse luchtvaartmaatschappij Sky Work Airlines, nieuwkomer op Brussels Airport, bekendgemaakt. De vluchten van Brussel naar Bern en van Brussel naar Angers zullen viermaal per week plaatsvinden, met name op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. "De dienstregeling, met vluchten 's ochtend en 's avonds, is speciaal voorzien om aan de noden van de zakenreizigers tegemoet te komen", luidt het. Sky Work, opgericht in 1983, is een van de oudste Zwitserse luchtvaartbedrijven. Bron: Belga