Reizen voor studenten en hun ouders

© iStockphoto

Touroperator Prins van Hola Pola organiseert sinds 2006 reizen voor gezinnen met kinderen, vooral naar plekjes waar weinig andere toeristen komen. Nu wordt het aanbod uitgebreid voor ouders die met hun oudere, studerende kinderen op reis willen.

Speciaal voor hen heeft de Prins van Hola Pola een reis samengesteld voor de lesvrije week aan de universiteiten en hogescholen van zaterdag 31 januari tot zondag 8 februari.

De reis Raj & Taj loopt door de Indiase regio Rajasthan, vooral bekend van het wereldberoemde mausoleum Taj Mahal. Uiteraard staat een bezoek aan dit monument op het programma, maar ook de schitterende paleizen en forten van de maharadja’s worden bezocht. Sterker nog: tijdens deze reis overnacht u in de paleizen.

Ook bezoekt u de roze stad Jaipur, maakt u een rit op een olifant en wordt u gastvrij ontvangen in een klein dorpje midden in de natuur. De Vlaamse India-specialiste Helga Peeters begeleidt de reis.

De prijs bedraagt 1495 euro per persoon, exclusief vluchten, maar inclusief alle overnachtingen, transfers, transport, maaltijden (zonder drank), excursies, entreetickets en begeleiding.

(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content