Het Londense bedrijf Seymourpowell wil in de nabije toekomst een nieuwe trend in de manier van reizen lanceren onder het motto 'traag is het nieuwe snel'.

Gigantische luchtschepen in de vorm van een diamant met vanbinnen luxueuze penthouses, bars en glazen vloeren die je een prachtig uitzicht bieden, brengen je op een rustige en milieuvriendelijke manier naar je bestemming. Een cruiseship in de lucht, als het ware.

Aircruise is de tegenpool van de snelle en overbevolkte passagiersvliegtuigen. Terwijl een traditioneel vliegtuig je in 7 uur van Londen naar New York brengt, doet de Aircruise er maar liefst 37 uur over, maar dan wel geluidsloos, comfortabel én milievriendelijk.

Zeppelin

Het schip vliegt op een hoogte van 3.600 meter met een snelheid van 140 kilometer per uur waarbij het tot enkele meters boven de grond kan dalen bij speciale bezienswaardigheden. Er kunnen maximum 100 mensen aan boord.

Het luchtschip kende zijn hoogtepunt in de jaren 30 met de Duitse zeppelins. Maar toen op 6 mei 1937 de met waterstof gevulde zeppelin Hindenburg tijdens de landing in New York in brand vloog en daarbij 36 mensen omkwamen, werden de zeppelins uit de vaart genomen.

Trui Engels

Het Londense bedrijf Seymourpowell wil in de nabije toekomst een nieuwe trend in de manier van reizen lanceren onder het motto 'traag is het nieuwe snel'. Gigantische luchtschepen in de vorm van een diamant met vanbinnen luxueuze penthouses, bars en glazen vloeren die je een prachtig uitzicht bieden, brengen je op een rustige en milieuvriendelijke manier naar je bestemming. Een cruiseship in de lucht, als het ware. Aircruise is de tegenpool van de snelle en overbevolkte passagiersvliegtuigen. Terwijl een traditioneel vliegtuig je in 7 uur van Londen naar New York brengt, doet de Aircruise er maar liefst 37 uur over, maar dan wel geluidsloos, comfortabel én milievriendelijk.Zeppelin Het schip vliegt op een hoogte van 3.600 meter met een snelheid van 140 kilometer per uur waarbij het tot enkele meters boven de grond kan dalen bij speciale bezienswaardigheden. Er kunnen maximum 100 mensen aan boord. Het luchtschip kende zijn hoogtepunt in de jaren 30 met de Duitse zeppelins. Maar toen op 6 mei 1937 de met waterstof gevulde zeppelin Hindenburg tijdens de landing in New York in brand vloog en daarbij 36 mensen omkwamen, werden de zeppelins uit de vaart genomen. Trui Engels