Horeca-uitbaters ondernemen niet alleen, velen redden tegelijk een waardevol pand van de ondergang. Voorbeelden daarvan vindt u in Lekker historisch, een reisgids, culinaire gids en naslagwerk.

Jan Crab
© Jan Crab

Samensteller Luc Vander Elst, projectleider bij de Vlaamse Landmaatschappij, bundelde 42 bijzondere restaurants, brasseries en tavernes in Vlaanderen.

Van Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout tot 't Borrelhuis in een oud nonnenklooster in Hasselt; van het Aulnenhof in een vierkantshoeve in Walshoutem tot de Belgium Pier in Blankenberge.

Naast achtergrond- informatie over de bezochte adressen staat het boek boordevol tips over lokale specialiteiten, suggesties van de chef en vouchers waarmee u de aankoopprijs van het boek zo terugverdient. (WD)

Luc Vander Elst - Lekker historisch

Davidsfonds, 240 blz., 27,50 euro.

Horeca-uitbaters ondernemen niet alleen, velen redden tegelijk een waardevol pand van de ondergang. Voorbeelden daarvan vindt u in Lekker historisch, een reisgids, culinaire gids en naslagwerk.Samensteller Luc Vander Elst, projectleider bij de Vlaamse Landmaatschappij, bundelde 42 bijzondere restaurants, brasseries en tavernes in Vlaanderen.Van Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout tot 't Borrelhuis in een oud nonnenklooster in Hasselt; van het Aulnenhof in een vierkantshoeve in Walshoutem tot de Belgium Pier in Blankenberge.Naast achtergrond- informatie over de bezochte adressen staat het boek boordevol tips over lokale specialiteiten, suggesties van de chef en vouchers waarmee u de aankoopprijs van het boek zo terugverdient. (WD)