Nieuw: de ponyvakantie

© iStockphoto

Speciaal voor de kleine dierenliefhebbers introduceert Center Parcs Erperheide de ponyvakantie.

Speciaal voor de kleine dierenliefhebbers introduceert Center Parcs Erperheide de ponyvakantie. In het park liggen tien cottages die direct toegang geven tot de ponybak, de stallen en de piste.

Kinderen tot 12 jaar hebben de hele vakantie hun eigen pony. Direct vanaf uw eigen terras kunt u zien hoe uw kinderen die pony verzorgen. Ze mogen de manen en staart borstelen en vlechten, samen met de ouders wandelingen maken met de pony en deelnemen aan het ponyparcours.

Bij aankomst krijgen de kinderen een Pony Paspoort met informatie over het dier. Aan het einde van de vakantie krijgen ze een afscheidscadeautje.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook spelen in alle andere attracties die het park te bieden heeft, zoals het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de overdekte speeltuin Baluba.

Hebt u meer kinderen die een eigen pony willen verzorgen, dan kunt u een extra pony reserveren voor een midweek of weekend (50 euro) of voor een week (100 euro).

Voor een weekendverblijf in een Comfort Pony Cottage voor vijf personen betaalt u vanaf 479 euro en voor een week vanaf 799 euro. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content