De afgelopen weken moesten overal in de wereld mensen zoveel mogelijk binnenblijven om het coronavirus te bestrijden. Dieren grepen hun kans om plaatsen waar ze normaal niet durven komen te verkennen. Nu het aantal besmettingen daalt, laten veel landen de teugels een beetje vieren.

Dit soort beelden van een aapje dat een duik neemt in een zwembad, geitjes die in een speeltuin spelen en een beer die door een woonwijk wandelt, zullen we binnenkort weer veel minder zien. Er nog maar even van genieten dus.

De afgelopen weken moesten overal in de wereld mensen zoveel mogelijk binnenblijven om het coronavirus te bestrijden. Dieren grepen hun kans om plaatsen waar ze normaal niet durven komen te verkennen. Nu het aantal besmettingen daalt, laten veel landen de teugels een beetje vieren. Dit soort beelden van een aapje dat een duik neemt in een zwembad, geitjes die in een speeltuin spelen en een beer die door een woonwijk wandelt, zullen we binnenkort weer veel minder zien. Er nog maar even van genieten dus.