En dat is nog niet alles. Normaal betaal je voor een pas waarmee je een jaar lang de parken kan bezoeken zo'n 140 Canadese dollar (ongeveer 90 euro), geldig voor een familie van maximaal zeven personen. Schaf je zo'n pas aan in 2017, dan is die twee in plaats van één jaar geldig.

Iedereen die in 2017 de Canadese nationaliteit verwerft, mag de nationale parken een jaar lang gratis bezoeken. En jongeren tot 18 jaar hoeven vanaf 2018 niet meer te betalen voor de natuurparken.

Canada telt 46 nationale parken: van het 14 vierkante kilometer grote Georgian Bay Islands National Park in Ontario tot het 45.000 vierkante meter omvattende Wood Buffalo National Park (groter dan Zwitserland) in Northwest Territories. (MS)

En dat is nog niet alles. Normaal betaal je voor een pas waarmee je een jaar lang de parken kan bezoeken zo'n 140 Canadese dollar (ongeveer 90 euro), geldig voor een familie van maximaal zeven personen. Schaf je zo'n pas aan in 2017, dan is die twee in plaats van één jaar geldig. Iedereen die in 2017 de Canadese nationaliteit verwerft, mag de nationale parken een jaar lang gratis bezoeken. En jongeren tot 18 jaar hoeven vanaf 2018 niet meer te betalen voor de natuurparken.Canada telt 46 nationale parken: van het 14 vierkante kilometer grote Georgian Bay Islands National Park in Ontario tot het 45.000 vierkante meter omvattende Wood Buffalo National Park (groter dan Zwitserland) in Northwest Territories. (MS)