Op tal van plaatsen in Duitsland kan je deze zomer genieten van - soms zelfs gratis - 'open air' operavoorstellingen en klassieke muziek - optredens.

Dat is bijvoorbeeld het geval in het kader van de Opernfestspiele in München die duren tot 31 juli. Op de Marstallplatz vindt op 12 juli 'Oper für alle' plaats, een open air met gratis toegang.

Ook op tal van plaatsen in Hessen zijn open air opvoeringen voorzien zo onder andere in het klooster Eberbach, in Limburg aan de Lahn (op de Domplatz), in Frankfurt am Main (Schloss Hoechst), op de markt in Rüdesheim enz.

Informatie
Opera Classica en Hessen Tourismus.

Op tal van plaatsen in Duitsland kan je deze zomer genieten van - soms zelfs gratis - 'open air' operavoorstellingen en klassieke muziek - optredens.Dat is bijvoorbeeld het geval in het kader van de Opernfestspiele in München die duren tot 31 juli. Op de Marstallplatz vindt op 12 juli 'Oper für alle' plaats, een open air met gratis toegang. Ook op tal van plaatsen in Hessen zijn open air opvoeringen voorzien zo onder andere in het klooster Eberbach, in Limburg aan de Lahn (op de Domplatz), in Frankfurt am Main (Schloss Hoechst), op de markt in Rüdesheim enz. Informatie Opera Classica en Hessen Tourismus.