Mövenpick opent een ultramodern hotel in Abu Dhabi

Hotelketen Mövenpick wil in Abu Dhabi een nieuw vijfsterrenhotel bouwen op het eiland Al Reem, ten noordoosten van de stad. Het hotel wordt een onderdeel van het nieuwe Marina Square vlak bij de stad, waar in 2009 ook winkels, vermaaksgelegenheden en restaurants worden opgeleverd.

Marina Square omvat veertien wolkenkrabbers, een overdekt winkelcentrum, zes bioscoopcomplexen, een reeks winkels van topmerken, restaurants en, zoals gezegd, het Mövenpick Hotel Al Reem, dat een schitterend uitzicht over de jachthaven krijgt. Het eiland wordt met het vasteland verbonden door middel van een aantal bruggen.

Het Mövenpick Hotel Al Reem krijgt 445 ruime, moderne kamers en suites, verspreid over 41 verdiepingen. Zowel zakenmensen als vakantiegangers zullen zich zeker thuis voelen in de 130 ruime suites, die zich in een afzonderlijk gebouw bevinden. De ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan 330 voertuigen.

Culiniar

De vier restaurants, waarvan er een aan het strand ligt, gaan een uitgebreid scala aan culinaire hoogtepunten bieden. Vanuit de trendy bar op het dak van het hotel hebben de gasten een adembenemend uitzicht.

De multifunctionele ruimtes voor vergaderingen en partijen beslaan zo’n 3.000 vierkante meter en zijn uitgerust met de allermodernste technische faciliteiten. Het uitbreide aanbod van het hotel wordt gecompleteerd door een balzaal voor 1400 mensen en een businesscentrum.

Zelfs een Kids Club

Bovendien zijn er talloze sport- en ontspanningsmogelijkheden. In de plannen is voorzien in tennisbanen, twee zwembaden, een moderne fitnessstudio en een luxueus spa- en welness-centrum. En de jonge hotelgasten kunnen zich kostelijk vermaken in de Kid’s Club en op de bijbehorende speelplaats.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content