Maak mooie vakantiefoto’s met Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie

© GF

Wanneer u het boek Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie gelezen heeft, komt u nooit meer thuis met vakantiefoto’s die tegenvallen.

Ook al doen we op reis nog zo ons best om op het juiste moment een foto te maken, vaak vallen de vakantiefoto’s achteraf tegen. Goede foto’s maken is dan ook niet zo eenvoudig, maar wanneer u dit boek, geschreven door de internationaal gerenommeerde reisfotograaf Richard L’Anson, gelezen hebt, komt u voortaan met betere foto’s thuis.

Alles komt aan bod: hoe u de juiste foto- of filmcamera, lenzen en verdere uitrusting kiest, de invloed van het juiste licht op foto’s, hoe u mensen, landschappen, steden, dieren en sportevenementen het mooist vast kan leggen en hoe u – als u weer thuis bent – de foto’s kunt bewerken. Ook het gebruik van mobiele telefoons komt uitgebreid aan bod.

De fotograaf/schrijver toont aan de hand van foto’s hoe u veelgemaakte fouten vermijdt. Omdat hij geen vaktaal gebruikt kan iedere amateurfotograaf het boek volgen.

Hebt u de smaak van het fotograferen helemaal te pakken gekregen, dan leest u aan het einde van het boek nog hoe u uw foto’s kunt verkopen en hoe u een carrière als reisfotograaf begint. (MS)

Richard L’Anson, Lonely Planet’s gids voor de reisfotografie, uitgeverij Lannoo, 368 pagina’s, 24,99 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content