Vanop het Antwerpse Koningin Astridplein, vlakbij het NMBS-station Antwerpen-Centraal rijdt sinds 1 september dagelijks op twee momenten een bus naar de Nederlandse nationale luchthaven Schiphol. De service is enkel voor KLM-passagiers en de kostprijs zit in het vliegticket inbegrepen. De passagiers geven het gebruik ervan op bij hun boeking.

Vlot en comfortabel

"KLM biedt zo een extra manier aan om vlot en comfortabel in Schiphol te raken, ideaal voor wie liever rustig op de bus zit," klinkt de motivatie.

De KLM-bus zal naast andere verbindingen staan. Zo heeft KLM nog vijf dagelijkse vluchten van Brussel naar Schiphol, en er is ook de Thalys van Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid naar Schiphol.

Vanuit Antwerpen vertrekt de shuttle telkens om 6.00 uur en om 13.00 uur. In de omgekeerde richting is er enkel een rit om 12.00 uur. De voorziene rittijd is telkens 2,5 uur. (Belga/MS)

Vanop het Antwerpse Koningin Astridplein, vlakbij het NMBS-station Antwerpen-Centraal rijdt sinds 1 september dagelijks op twee momenten een bus naar de Nederlandse nationale luchthaven Schiphol. De service is enkel voor KLM-passagiers en de kostprijs zit in het vliegticket inbegrepen. De passagiers geven het gebruik ervan op bij hun boeking.Vlot en comfortabel "KLM biedt zo een extra manier aan om vlot en comfortabel in Schiphol te raken, ideaal voor wie liever rustig op de bus zit," klinkt de motivatie. De KLM-bus zal naast andere verbindingen staan. Zo heeft KLM nog vijf dagelijkse vluchten van Brussel naar Schiphol, en er is ook de Thalys van Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid naar Schiphol. Vanuit Antwerpen vertrekt de shuttle telkens om 6.00 uur en om 13.00 uur. In de omgekeerde richting is er enkel een rit om 12.00 uur. De voorziene rittijd is telkens 2,5 uur. (Belga/MS)