Was overnachten in een boomhut, tipi, iglo of in een grot een paar jaar geleden nog bijzonder, intussen vinden we dit soort accommodaties al gewoon.

Maar de Zoo de la Flèche, de oudste dierentuin in Frankrijk (iets ten zuidwesten van Le Mans) is erin geslaagd toch nog een buitengewone nacht te bedenken.

U kunt er overnachten in een Safari Lodge, midden in de dierentuin. Vanuit deze comfortabele lodge ziet u poolwolven of tijgers vlak voor uw raam passeren.

Iedere lodge is smaakvol en origineel ingericht en voorzien van een gezellige salon, een overdekte pergola, een badkamer en een buitendouche. Het eten wordt bij de lodge bezorgd.

De Safari Lodges bieden plaats aan vier personen. Per persoon en per nacht betaalt u 109 euro, inclusief toegang tot de dierentuin, avonturiersdiner en ontbijt. (MS)

Was overnachten in een boomhut, tipi, iglo of in een grot een paar jaar geleden nog bijzonder, intussen vinden we dit soort accommodaties al gewoon. Maar de Zoo de la Flèche, de oudste dierentuin in Frankrijk (iets ten zuidwesten van Le Mans) is erin geslaagd toch nog een buitengewone nacht te bedenken. U kunt er overnachten in een Safari Lodge, midden in de dierentuin. Vanuit deze comfortabele lodge ziet u poolwolven of tijgers vlak voor uw raam passeren. Iedere lodge is smaakvol en origineel ingericht en voorzien van een gezellige salon, een overdekte pergola, een badkamer en een buitendouche. Het eten wordt bij de lodge bezorgd. De Safari Lodges bieden plaats aan vier personen. Per persoon en per nacht betaalt u 109 euro, inclusief toegang tot de dierentuin, avonturiersdiner en ontbijt. (MS)