De sterren uit de nieuwste Disney animatiefilms hebben hun intrek genomen in Disneyland Parijs. Dat wordt gevierd met forse kortingen.

Tijdens het Disney New Generation Festival trakteren figuren uit onder andere The Princess and the Frog, Lilo & Stitch en Ratatouille samen met de klassieke Disneyfiguurtjes de bezoekers op spectaculaire shows en parades.

Om de komst van de nieuwe bewoners te vieren kunnen bezoekers flinke kortingen genieten. Wie voor 30 april een verblijf boekt, krijgt een korting tot 40 procent. De korting geldt voor alle aankomsten tussen 5 april en 8 november, dus ook voor de schoolvakanties. Bovendien krijgen kinderen tot en met 6 jaar per betalend volwassen verblijf hetzelfde verblijf plus de parktickets gratis.

Maaike Schwering

De sterren uit de nieuwste Disney animatiefilms hebben hun intrek genomen in Disneyland Parijs. Dat wordt gevierd met forse kortingen. Tijdens het Disney New Generation Festival trakteren figuren uit onder andere The Princess and the Frog, Lilo & Stitch en Ratatouille samen met de klassieke Disneyfiguurtjes de bezoekers op spectaculaire shows en parades. Om de komst van de nieuwe bewoners te vieren kunnen bezoekers flinke kortingen genieten. Wie voor 30 april een verblijf boekt, krijgt een korting tot 40 procent. De korting geldt voor alle aankomsten tussen 5 april en 8 november, dus ook voor de schoolvakanties. Bovendien krijgen kinderen tot en met 6 jaar per betalend volwassen verblijf hetzelfde verblijf plus de parktickets gratis. Maaike Schwering