Een van de spectaculairste Europese achtbanen staat in het Hansa Park aan de Oostzee. Wie in 'De vloek van Novgorod' stapt, wordt namelijk in 1,4 seconden van nul tot 100 km/uur gekatapulteerd. Daarna volgt een supersteile afdaling: 97 graden omlaag, in volledige duisternis.

Ook het attractiepark Belantris in Leipzig opent deze zomer een nieuwe mega-achtbaan.

Mysterieuzer gaat het eraan toe in Phantasialand in de buurt van Keulen. Dat opent vijf nieuwe kinderattracties én '7', een show van de illusionist Jan Rouven.

Ook het Holiday Park in Hassloch (Pfalz) pakt flink uit, met de Hollywood-stuntshow 'Jim Pond 2.0' én de Bollywood-show 'Fakir India'.

Het Movie Park Germany in Bottrop heeft drie gloednieuwe shows, en in het Heide Park in Soltau kunnen kinderen en ouders de piraten te lijf gaan met een wasserkanon.

Een van de spectaculairste Europese achtbanen staat in het Hansa Park aan de Oostzee. Wie in 'De vloek van Novgorod' stapt, wordt namelijk in 1,4 seconden van nul tot 100 km/uur gekatapulteerd. Daarna volgt een supersteile afdaling: 97 graden omlaag, in volledige duisternis. Ook het attractiepark Belantris in Leipzig opent deze zomer een nieuwe mega-achtbaan. Mysterieuzer gaat het eraan toe in Phantasialand in de buurt van Keulen. Dat opent vijf nieuwe kinderattracties én '7', een show van de illusionist Jan Rouven. Ook het Holiday Park in Hassloch (Pfalz) pakt flink uit, met de Hollywood-stuntshow 'Jim Pond 2.0' én de Bollywood-show 'Fakir India'. Het Movie Park Germany in Bottrop heeft drie gloednieuwe shows, en in het Heide Park in Soltau kunnen kinderen en ouders de piraten te lijf gaan met een wasserkanon.