In 1955 maakte Dick Bruna met een paar eenvoudige lijnen, simpele kleuren en twee stipjes een icoon: Nijntje. Sinds die tijd is Nijntje uitgegroeid tot het beroemdste konijntje ter wereld.

Nu introduceert Keycamp de Nijntje-stacaravan. Die lijkt op het huis van Nijntje. In de babykamer hangt een Nijntje-muziekhanger, een -nachtlampje en staat haar loopauto. De keuken is voorzien van Nijntje-eetgerei en natuurlijk staat er een enorme kist speelgoed.

De stacaravan is helemaal veilig voor kleine kinderen en voorzien van veiligheidsrekjes en deurstoppers. De tuin met een Nijntje-speelhuis is volledig omheind.

De stacaravan is vanaf 14 mei 2011 te boeken op Keycamp campings in Duinrell in Wassenaar, Château de Drancourt in St Valéry-sur-Somme in PicardiÃ"en Club Farret in Vias Plage, Languedoc.

De stacaravans zijn geschikt voor 7 personen en te huur vanaf 80 euro per nacht.

Informatie

Keycamp Nijntje

In 1955 maakte Dick Bruna met een paar eenvoudige lijnen, simpele kleuren en twee stipjes een icoon: Nijntje. Sinds die tijd is Nijntje uitgegroeid tot het beroemdste konijntje ter wereld. Nu introduceert Keycamp de Nijntje-stacaravan. Die lijkt op het huis van Nijntje. In de babykamer hangt een Nijntje-muziekhanger, een -nachtlampje en staat haar loopauto. De keuken is voorzien van Nijntje-eetgerei en natuurlijk staat er een enorme kist speelgoed. De stacaravan is helemaal veilig voor kleine kinderen en voorzien van veiligheidsrekjes en deurstoppers. De tuin met een Nijntje-speelhuis is volledig omheind. De stacaravan is vanaf 14 mei 2011 te boeken op Keycamp campings in Duinrell in Wassenaar, Château de Drancourt in St Valéry-sur-Somme in PicardiÃ"en Club Farret in Vias Plage, Languedoc. De stacaravans zijn geschikt voor 7 personen en te huur vanaf 80 euro per nacht.InformatieKeycamp Nijntje