't Zuiderhuis pakt uit met een gloednieuw initiatief: De Dansende Kameel. Die biedt individuele en originele reizen voor gezinnen met jonge kinderen naar verre bestemmingen.

De reizen worden met zorg samengesteld door twee moeders die met hun gezinnen al jaren de wereld rondtrekken. De reizen van De Dansende Kameel onderscheiden zich van andere verre gezinsreizen doordat er onderweg plaatselijke activiteiten voor de kinderen worden aangeboden, zoals Marokkaanse pannenkoeken leren bakken, zwemmen met olifanten en schaduwpoppen maken.

De kinderen krijgen een reisdagboek mee met weetjes over het land, raadseltjes en spelletjes en veel ruimte om zelf herinneringen op te schrijven of te tekenen.

Overnacht wordt er in kleine, kindvriendelijke hotels. Het vervoer ter plaatse, excursies en activiteiten voor de kinderen worden allemaal voor u geregeld.

Op dit moment staan reizen naar Marokko, Bali, Thailand en Cambodja op het programma. Binnenkort komen daar nog Zuid- en Noord-India, Java, Sumatra en Mexico bij. (MS)

't Zuiderhuis pakt uit met een gloednieuw initiatief: De Dansende Kameel. Die biedt individuele en originele reizen voor gezinnen met jonge kinderen naar verre bestemmingen. De reizen worden met zorg samengesteld door twee moeders die met hun gezinnen al jaren de wereld rondtrekken. De reizen van De Dansende Kameel onderscheiden zich van andere verre gezinsreizen doordat er onderweg plaatselijke activiteiten voor de kinderen worden aangeboden, zoals Marokkaanse pannenkoeken leren bakken, zwemmen met olifanten en schaduwpoppen maken. De kinderen krijgen een reisdagboek mee met weetjes over het land, raadseltjes en spelletjes en veel ruimte om zelf herinneringen op te schrijven of te tekenen. Overnacht wordt er in kleine, kindvriendelijke hotels. Het vervoer ter plaatse, excursies en activiteiten voor de kinderen worden allemaal voor u geregeld. Op dit moment staan reizen naar Marokko, Bali, Thailand en Cambodja op het programma. Binnenkort komen daar nog Zuid- en Noord-India, Java, Sumatra en Mexico bij. (MS)