Jazznacht met ontbijt

© Nederlands Bureau voor Toerisme

De leukste manier om een avondje jazz in Rotterdam af te sluiten is door te overnachten bij de muzikanten thuis.

Van 27 juni tot 13 juli staat Rotterdam helemaal in het teken van de jazz. Wereldberoemde sterren als Pharrell Williams, Stevie Wonder, Robin Thicke, Joss Stone, Kelis en Outkast trekken naar de havenstad om tijdens het North Sea Jazz Festival op 11, 12 en 13 juli op te treden.

Voorafgaand aan North Sea Jazz komt Rotterdam alvast in de jazzstemming met het North Sea Round Town, een festival dat alle facetten van de jazz laat zien in concerten, tentoonstellingen, masterclasses, lezingen, jamsessies en afterparty’s.

Op de meest onverwachte plekjes, zoals de koepelgevangenis, een ijssalon, huiskamers en het nieuwe Centraal Station, worden voorbijgangers getrakteerd op jazzklanken van groepen als Tin Men & The Telephone, The Soul Rebels, Ntjam Rosie en Bongomatik.

De leukste manier om een avondje jazz af te sluiten is door te overnachten bij de muzikanten thuis. Via de website www.wakeupinit.com kunt u een kamer reserveren.

Voor één persoon betaalt u 60 euro inclusief ontbijt en voor twee personen 100 euro. Tot na het boeken blijft het een verrassing bij welke muzikant u de nacht gaat doorbrengen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content