De laatste jaren groeit de vraag naar particuliere vakantiehuizen sterk. Een grote groep vakantiegangers wil geen massatoerisme, maar woningen die aanvoelen als je eigen huis.

Vakantiehuizenbemiddelaar Aan Zee verhuurt precies dat soort vakantiehuisjes. U hebt de keuze uit ruim duizend vakantiehuizen, hoofdzakelijk in de Nederlandse kuststreek, variërend van zomerse strandhuizen, landelijke boerderijtjes, bijzondere vuurtorenwoningen, verbouwde kasteeltjes en gezellige familiehuizen.

Aan Zee neemt enkel huizen op in zijn aanbod als ze beschikken over een aantal karakteristieke eigenschappen zoals een unieke ligging, prachtig uitzicht of bijzondere charme. Sinds dit jaar verhuurt Aan Zee onder de naam Villa XL ook huizen in andere Europese landen en in Curaçao. (MS/MC)

De laatste jaren groeit de vraag naar particuliere vakantiehuizen sterk. Een grote groep vakantiegangers wil geen massatoerisme, maar woningen die aanvoelen als je eigen huis. Vakantiehuizenbemiddelaar Aan Zee verhuurt precies dat soort vakantiehuisjes. U hebt de keuze uit ruim duizend vakantiehuizen, hoofdzakelijk in de Nederlandse kuststreek, variërend van zomerse strandhuizen, landelijke boerderijtjes, bijzondere vuurtorenwoningen, verbouwde kasteeltjes en gezellige familiehuizen. Aan Zee neemt enkel huizen op in zijn aanbod als ze beschikken over een aantal karakteristieke eigenschappen zoals een unieke ligging, prachtig uitzicht of bijzondere charme. Sinds dit jaar verhuurt Aan Zee onder de naam Villa XL ook huizen in andere Europese landen en in Curaçao. (MS/MC)