Het gloednieuwe Boutique Hotel The Roosevelt is gevestigd in een uniek monument in Middelburg en telt 28 kamers met telkens een ander eigentijdse interieur met opvallende kleuren.

Hotel The Roosevelt
© Hotel The Roosevelt

In het kleine hotel Badhu in Utrecht vertoeft u in Oosterse sferen. De kamers in het oudste nog overgebleven badhuis in Utrecht zijn geïnspireerd op een Arabische Hammam.

Hotel Badu, GF
Hotel Badu © GF

In natuurgebied de Biesbosch drijft de Floatinglodge: een dobberende, ecologische hotelkamer met eigen toilet, uitkijktoren en terras met schitterend uitzicht over de omgeving.

Floatinglodge, GF
Floatinglodge © GF

Kamperen maar zonder naar buiten te hoeven kan in de Indoor City Camping Alkmaar. U overnacht er in een caravan in jaren zestig stijl.

GF
© GF

In Den Bosch ten slotte staan vijftig bolwoningen, zoals de naam al doet vermoeden woningen in de vorm van een bol, staand op een paal.

Bolwoning, Erik Wannee, Wikicommons
Bolwoning © Erik Wannee, Wikicommons

Meer originele adresjes in Nederland en België vindt u op de website Origineel Overnachten (MS)

Het gloednieuwe Boutique Hotel The Roosevelt is gevestigd in een uniek monument in Middelburg en telt 28 kamers met telkens een ander eigentijdse interieur met opvallende kleuren. In het kleine hotel Badhu in Utrecht vertoeft u in Oosterse sferen. De kamers in het oudste nog overgebleven badhuis in Utrecht zijn geïnspireerd op een Arabische Hammam. In natuurgebied de Biesbosch drijft de Floatinglodge: een dobberende, ecologische hotelkamer met eigen toilet, uitkijktoren en terras met schitterend uitzicht over de omgeving. Kamperen maar zonder naar buiten te hoeven kan in de Indoor City Camping Alkmaar. U overnacht er in een caravan in jaren zestig stijl. In Den Bosch ten slotte staan vijftig bolwoningen, zoals de naam al doet vermoeden woningen in de vorm van een bol, staand op een paal. Meer originele adresjes in Nederland en België vindt u op de website Origineel Overnachten (MS)