Een aanrader is Harry Potter's London Tour van Celebrity Planet. Een privévoertuig met chauffeur leidt u langs alle Harry Potter-plaatsen in Londen.

Verkent u Londen liever te voet, dan biedt London Walks rondleidingen langs ruim 20 filmlocaties.

Tijdens het Carry On Harry Potter Adventure, volgt u de held aan boord van de Hogwarts Express naar het platteland. De tour begint in Oxford, loopt via Gloucester naar het Peak District en Yorkshire en eindigt in Londen.

Met Off To London doen kleine groepjes in 2 dagen het dorpje Lacock, Christ Church College in Oxford, de kathedraal van Gloucester, Stonehenge, Warwick Castle, Stratford-upon-Avon en Bath aan.

Maaike Schwering

Een aanrader is Harry Potter's London Tour van Celebrity Planet. Een privévoertuig met chauffeur leidt u langs alle Harry Potter-plaatsen in Londen. Verkent u Londen liever te voet, dan biedt London Walks rondleidingen langs ruim 20 filmlocaties. Tijdens het Carry On Harry Potter Adventure, volgt u de held aan boord van de Hogwarts Express naar het platteland. De tour begint in Oxford, loopt via Gloucester naar het Peak District en Yorkshire en eindigt in Londen. Met Off To London doen kleine groepjes in 2 dagen het dorpje Lacock, Christ Church College in Oxford, de kathedraal van Gloucester, Stonehenge, Warwick Castle, Stratford-upon-Avon en Bath aan. Maaike Schwering