Griezelen in Plopsaland

Tijdens de herfstvakantie is het griezelen in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt.

Van zaterdag 27 oktober t.e.m. zondag 4 november 2012 is het griezelen geblazen in Plopsaland De Panne. Piet Piraat, de Pompoenkoning en andere griezels staan klaar voor het grootste griezelfeest ooit in Plopsaland.

In Plopsa Indoor Hasselt start het griezelen een dagje later: op 28 oktober. Daar zal Bobo de allerkleinsten opwachten om samen Halloween te vieren.

Plopsaland De Panne

De Pompoenkoning verwelkomt naar jarenlange traditie alle gasten in Plopsaland De Panne. Maar tegelijk waarschuwt hij voor alle loslopende griezels. Stoere piraten kunnen samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap griezelen tijdens de Piet Piraat Halloween Show. Voor wie het nog iets enger mag, kan een priv├ębezoek aan Dracula overwegen.

Van maandag 29 oktober t.e.m. vrijdag 2 november vinden de unieke Ketnet Halloween Nocturnes plaats. Alle fans kunnen dagelijks enkele finalisten van Junior Eurosong ontmoeten.

Om 16u is er een heuse griezelparade met alle Plopsa-figuren, de Junior Eurosong-finalisten en alle griezels uit het park. Om 18u geven de Junior Eurosong-finalisten het beste van zichzelf tijdens een optreden samen met de KetnetBand. De dag eindigt met een knallend vuurwerk.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Plopsa Indoor Hasselt viert Halloween met een fantastische Bobo Halloweenshow (van 28 oktober t.e.m. 4 november). Bobo heeft het ganse park met pompoenhoofden versierd en hij verzamelde samen met Tjerk en Krabbel een grote portie snoep. Maar wie, o welke griezel, heeft alle snoep gestolen? Bobo zoekt het samen met de bezoekertjes uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content