Het enige addertje onder het gras is dat u tijdens uw verblijf moet zorgen voor het huisdier van de eigenaar.

Hoe werkt het? Zowel de huisdiereneigenaar als de potentiële verzorger/vakantieganger registreren zich via de website Trusted Housesitters. Ze betalen daarvoor 8,25 Britse pond per maand.

Beiden kunnen vervolgens via de site zoeken naar een geschikte kandidaat om op hun dieren te passen of naar een huis om de vakantie door te brengen. Beoordelingen van anderen helpen voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt.

Een eventueel bezoek aan de dierenarts hoeft u niet te betalen en bij vragen kunt u terecht bij de leden van het Trusted Housesitters Customer Care Team.

Het enige addertje onder het gras is dat u tijdens uw verblijf moet zorgen voor het huisdier van de eigenaar. Hoe werkt het? Zowel de huisdiereneigenaar als de potentiële verzorger/vakantieganger registreren zich via de website Trusted Housesitters. Ze betalen daarvoor 8,25 Britse pond per maand. Beiden kunnen vervolgens via de site zoeken naar een geschikte kandidaat om op hun dieren te passen of naar een huis om de vakantie door te brengen. Beoordelingen van anderen helpen voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt. Een eventueel bezoek aan de dierenarts hoeft u niet te betalen en bij vragen kunt u terecht bij de leden van het Trusted Housesitters Customer Care Team.