Grand Canyon voor de lens

© Western River Expeditions

De Grand Canyon vormt het ideale decor voor de natuurfotograaf. Met Western River Expeditions kunt er leren fotograferen terwijl u in een raft de Colorado River afvaart.

Ter ere van hun vijftigjarige bestaan organiseert Western River Expeditions komend voorjaar twee bijzondere reizen door de Grand Canyon.

Zeven dagen lang trekt u raftend door de Canyon River samen met een professionele fotograaf gespecialiseerd in natuurfotografie. De eerste reis vindt plaats van 3 tot en met 9 april samen met fotograaf Willie Holdman.

De deelnemers raften ruim 300 kilometer over de Colorado River en maken onderweg enkele wandelingen. In de prijs van 2000 euro per persoon zijn inbegrepen het gebruik van het rafting- en kampeermateriaal, alle maaltijden, vervoer van het hotel naar het vliegveld in Las Vegas, een helikoptervlucht boven de Grand Canyon aan het eind van de reis en fotografieworkshops tijdens de reis.

De tweede reis wordt begeleid door fotograaf Kerrick James en loopt van 6 tot en met 12 mei. Deze duurdere reis (prijs 3200 euro) heeft als extra’s fotografieworkshops voor en na de reis, maaltijden bereid door een chef-kok, alle entreegelden en een overnachting in La Quinta Inn & Suites in Las Vegas. Meer fotografiereizen in de VS zoals in Monument Valley, Glacier National Park en in Yellowstone vindt u op de website Arizona Highways Photo Workshops. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content