Garden for campers, de nieuwe kampeertrend

© iStock

Elk jaar komen er nieuwe manieren om op vakantie te logeren bij. De laatste in de rij heet Garden for campers, een formule waarbij particulieren hun tuin bieden aan vakantiegangers die er willen kamperen.

Garden for campers is ideaal voor reizigers en vakantiegangers die op zoek zijn naar goedkope oplossingen. Na Airbnb en Couchsurfing, heb je nu dus ook Garden for campers. De website brengt particulieren die hun tuin aanbieden in contact met toeristen die op zoek zijn naar een alternatief voor vaak stampvolle campings. Het is ook de ideale gelegenheid om nieuwe mensen ontmoeten. En tuinliefhebbers kunnen een uitzonderlijke tuin opzoeken.

Er zijn al tuinen voor 5 euro per nacht. In sommige tuinen kan je ook in je caravan of campingcar de nacht doorbrengen. De prijs schommelt dan rond de 10 euro. Meestal wordt er wel een supplement gevraagd voor het gebruik van sanitair. Sommige tuinen bieden ook een wasplaats of draadloos internet. De website biedt een handige kaart waarop je alle beschikbare tuinen terugvindt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content