Etihad Airways verhoogt aantal vluchten vanuit Brussel

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, breidt haar capaciteit op de route Brussel – Abu Dhabi verder uit van vier naar zes directe vluchten per week vanaf 29 maart 2009.

Met de extra vluchten wil Etihad beantwoorden aan de toenemende vraag. Abu Dhabi wint duidelijk aan belang als een volwaardige eindbestemming voor vakantie- en zakenreizigers. Bovendien is het ook een populaire tussenstop voor vluchten naar Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten.

Met zes wekelijkse vluchten biedt Etihad haar Benelux-klanten meer flexibiliteit. Zij houden er vlottere connecties naar heel wat bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij elders in de wereld aan over.

Etihad zal voor al haar vluchten vanuit Brussel gebruikmaken van een gloednieuwe Airbus A330-200. Die is uitgerust met bekroonde ‘first’ en ‘business class’ passagiersstoelen. Wie ‘Premium’ boekt, mag zich ook aan een verbeterde service verwachten, zowel aan boord als op de grond. Ook de limoservice van en naar de luchthaven in België en de Verenigde Arabische Emiraten blijft behouden.

Over Etihad Airways
Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, met hoofdzetel in Abu Dhabi, de hoofdstad. Momenteel biedt Etihad vluchten aan naar 50 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Australië.

Foto: Epa

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content